Muzieklessen

Bij Verhart Muziek Educatie kunt je les krijgen in het bespelen van een bepaald instrument.
Of als je gewoon lekker wilt zingen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Zang

Sta je elke dag onder de douche je longen uit je lijf te zingen? En merk je telkens dat er iets aan schor(t)? Dan kan zangles wel eens wat voor jou zijn. Je leert tijdens de zangles op een verantwoorde manier met je stem omgaan. Zingen moet ontspannend, dus leuk zijn. Er wordt o.a. tijdens de zangles gelet op ademsteun, houding, klankvorming, articulatie en expressie. En dat alles met liederen die jij leuk vindt om te zingen.

Keyboard/synthesizer

Een van de meest populaire muziekinstrumenten van deze tijd is het keyboard of de synthesizer. Vandaar ook dat veel mensen er voor kiezen om op dit instrument muziekles te nemen. De mogelijkheden die dit instrument heeft zijn veelzijdig. Als toetsenist meespelen in een echte band is natuurlijk het allermooiste.

Piano

Altijd al piano willen leren spelen? De piano is een prachtig instrument om te bespelen. Als meubelstuk in je kamerinrichting doe je de piano te kort. Zowel klassiek, pop, jazz of moderne muziek is geschikt om op een piano te spelen. Een zeer veelzijdig instrument om les op te nemen.

Orgel

Een opleiding tot organist behoort ook tot de mogelijkheden binnen onze muziekschool. Naast het bespelen van een klassiek orgel in de muziekschool is er ook de mogelijkheid om op een echt kerkorgel les te krijgen (gevorderde leerlingen).

Blazers

Lijkt het je leuk om in een orkest te spelen? Ook dan biedt Verhart Muziek Educatie (eventueel in overleg met een muziekvereniging) je verschillende mogelijkheden om op een blaasinstrument te leren spelen. Voor zowel houtblazers (blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon) als koperblazers(trompet, hoorn, trombone of tuba) hebben we docenten in huis die je daarin kunnen begeleiden.

Gitaar

Gezellig bij een kampvuur gitaar willen spelen? Bij Verhart Muziek Educatie leer je alle ins en outs van de gitaar. Zowel les op een klassieke Spaanse gitaar, als op een elektrische- en/of basgitaar wordt allemaal aangeboden bij onze muziekschool.

Drums

Lijkt het je leuk om op een drumstel mee te drummen op je favoriete muziek? Of wil je graag drummen in een bandje met zang, gitaar en synthesizer? Onze drumdocent en gitaardocent helpen je graag om dit te verwezenlijken.